We're sorry: No English Version

 

Of u nu voor het plezier of uw werk komt, bij B&B Rimpelaar N°71 kunt u altijd terecht! Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij een aantal arrangementen. Deze arrangementen zijn niet te boeken via ons boekingssysteem. Juist omdat wij rekening willen houden met de persoonlijke touch! Bel of mail ons gerust met uw wensen. Dan maken we uw verblijf compleet. De supplementsprijs per arrangement geldt naast het reguliere tarief:

 

Arrangementen


 

BBQ

Supplement €35 p.p. alleen mogelijk voor gehele bezetting vanaf 2 personen

 

Lekker BBQ in de zomer?

Lig je net te genieten van het mooie weer en ons zwembad, moet je aanstalten maken om te gaan eten... Wacht! Onze uitgebreide BBQ biedt een fantastische uitkomst. Wij regelen het vlees van de beste slager uit de regio Van Kuijk, salades, stokbrood, sausjes etc. U gaat zelf BBQ-en op uw eigen terras... Gewoon in uw makkelijke kloffie in de zon! Een plons tussendoor... Gewoon doen! 

Alleen beschikbaar voor totale bezetting unit / minimaal. 2 dagen vooraf reserveren

 


Diner opties

Supplement €19 p.p.

 

Met de pot eten?

Wil je makkelijk doen en niet de deur uit? Bestel dan 1 van onze 'eet-met-de-pot-mee' opties:

  • Pasta-pesto salade met tapenades en brood
  • Kipsaté met frisse salade met brood
  • Soup & Salad met brood en smeersels (verse dagsoep)
  • Spareribs met salade en brood
    • ca 500 gram

minimaal 2 dagen vooraf reserveren


 

PUCH e-bikes

Supplement €20 p.p.p.d

 

Brabant ontdekken op de fiets?

Dat is mogelijk hoor! Wij verhuren 2 e-bikes waar u heerlijk de omgeving mee kunt verkennen. Voor fietsroutes kunt u gebruik maken van de toeristische informatie die wij voor u hebben. 

Vooraf reserveren / Afhankelijk van beschikbaarheid


 

Just married !

Supplement Honeymoon €190

 

Dat kan bij B&B N°71.

Wij ontvangen u van ♡♡ om na te genieten van (...of voor te bereiden op) de mooiste dag van uw leven. Even alle mooie momenten van úw dag ophalen en samen nieuwe herinneringen maken. Inclusief speciaal Honeymoon ontbijt en een diner na keuze bij éen van de lokale restaurants. Wilt u langer blijven dan 1 nacht? Dat vinden we natuurlijk super! Dan gelden vanaf de 2e overnachting de reguliere tarieven.

Vooraf reserveren


 

Netflix

Supplement €19 p.p.p.d.

 

Movie Time!

Trek je fluffysocks aan en het dekbed over je heen. Want in de koudere maanden hebben wij een speciaal Stay-Inn Arrangement. Van aankomst tot vertrek valt er ongestoord te genieten van onze Netflix zender. PopCorn, andere zoete en hartige lekkernijen, frisdrank, een regulier ontbijt inclusief! 

 

Alleen beschikbaar voor totale bezetting unit. 

 


 

Kerst (....of andere feestdagen)

Supplement €89 p.p.p.d.

 

Eens iets anders met Kerst?

B&B Rimpelaar N°71 is met Kerst uniek om mee te maken. Onze tuin in romantische sferen en uw unit in stijl aangepast, Uw ontbijt natuurlijk ook! Bovendien zorgen wij voor een bijzonder diner in uw B&B unit. Niet te statig maar juist heerlijk relaxed! Om het compleet te maken, kunt u natuurlijk nog de sauna of jacuzzi bijboeken. Zie daarvoor onze wellness mogelijkheden. 

Alleen beschikbaar voor totale bezetting unit