We're sorry: No English Version

 

Of u nu voor het plezier of uw werk komt, bij B&B Rimpelaar N°71 kunt u altijd terecht! Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij een aantal arrangementen. Deze arrangementen zijn niet te boeken via ons boekingssysteem. Juist omdat wij rekening willen houden met de persoonlijke touch! Bel of mail ons gerust met uw wensen. Dan maken we uw verblijf compleet. De supplementsprijs per arrangement geldt naast het reguliere tarief:

€105 laagseizoen

€ 115 Hoogseizoen

Arrangementen


Zakelijk overnachten

B&B Rimpelaar N°71 is bij uitstek de plek voor een goede overnachting. Zakelijke reizen kunt u veraangenamen door een verblijf in een van onze units. Wij hebben uitstekende WiFi waardoor werken geen obstakels kent. Ons totale aanbod combineert het zakelijke met het aangenamen. Dit arrangement is standaard met wekdienst, een ontbijt na keuze en een diner van één van de restaurants in de omgeving. Vervoer van en naar uw werkadres kan in overleg tot een straal van 50 KM en tegen een kleine meerprijs geregeld worden.

supplement: € 50 p.n.p.p


Formule 1 Weekend 

Kom Max Verstappen en het Red Bull team aanmoedigen om het kampioenschap te winnen. Dankzij onze afgesloten abonnementen kunt u een verblijf bij onze B&B combineren met het volgen van de complete F1 races van donderdag tot en met zondag. Van vrije trainingen tot en met de eindstreep zit u op de eerste rang. Wij zorgen voor de VIP ervaring met een BBQ op zaterdag na de kwalificatie en een gevulde koelkast zodat het u aan niets ontbreekt. Natuurlijk met ons reguliere ontbijt inbegrepen.  

Klik hier voor de Formule 1 Agenda. Boek snel want Vol = Vol! 

supplement: € 40 p.n.p.p

Alleen beschikbaar bij 2 personen per unit.


♡ Just married en nagenieten!

Dat kan bij B&B N°71. Wij ontvangen u van ♡♡ om na te genieten van de mooiste dag van uw leven. Even alle mooie momenten van deze dag ophalen en samen nieuwe herinneringen maken. Inclusief speciaal Honeymoon ontbijt en een diner na keuze bij éen van de lokale restaurants. Wilt u langer blijven dan 1 nacht? Dat vinden we natuurlijk super! Dan gelden vanaf de 2e overnachting de reguliere tarieven.

supplement Honeymoon €100   


Netflix

Is het buiten guur en koud? Geen zin om uit bed of van de bank te komen? Trek je fluffiesocks aan en het dekbed over je heen. Want in de wintermaanden hebben wij een speciaal Stay-Inn Arrangement. Van aankomst tot vertrek valt er ongestoord te genieten van onze Netflix zender. PopCorn, andere zoete en hartige lekkernijen, frisdrank en regulier ontbijt inclusief! 

€ 15 p.n.p.p