Gijsje Eigenwijsje

Bed and Breakfast Rimpelaar Nº71 steunt in samenwerking met ons platform Keigaaf Brabant elk jaar een goed doel. In 2023 zijn wij in april gestart met de steun aan Stichting Gijsje Eigenwijsje. Gijs Baeten kreeg op 8-jarige leeftijd te horen dat hij nog maar een paar maanden te leven had. Een van zijn laatste wensen was een eigen stichting waarmee hij andere zieke kinderen een weekje weg kon bieden.

Via onze ansichtkaarten kunt u dit goede doel verspreiden onder vrienden en familie. Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of als u iemand een hart onder de riem wilt steken. Het zijn toegankelijke kaarten die u voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken. Voor onze gasten hebben wij een set klaarliggen die zij gratis ontvangen als cadeautje bij hun vertrek. 

Wilt u meer weten over Gijsje Eigenwijsje, doneren of vrienden worden van de stichting? Klik dan op 1 van de mogelijkheden hieronder of eens kijken op van de website van Gijsje Eigenwijsje.

Contact

Rimpelaar 71

5124 RB 

Molenschot

info@N71.nl

www.N71.nl 

06-50846336

 


Wens van Gijs

Gijsje Eigenwijsje Keigaaf Brabant Rimpelaar 71

Gijs Baeten was een levenslustig, pienter kind dat opgroeide in een warm gezin. Vlak voordat hij op negenjarige leeftijd overleed aan de gevolgen van hersenstamkanker, nam hij het initiatief voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Met als doel: gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen een gratis weekje weg aanbieden. Hij gunde hen, net zoals hij had ervaren, een warm rustpunt in een heftige periode.

 

Donatie

Mocht u de wens van Gijs willen ondersteunen dan kan dat via een donatie. Dat kunt u rechtstreeks op de website van Gijsje doen. Als u op de oranje button klikt gaat u direct naar de website van Gijsje Eigenwijsje. 

 

Koop de set kaarten 

Set Kaarten Gijsje Eigenwijsje

€ 9,95

Set Kaarten Gijsje Eigenwijsje

€ 9,95

Een vrolijke kaartenset met Brabantse teksten. De set is geproducteerd in opdracht en bekostigd door Keigaaf Brabant / B&B Rimpelaar Nº71. Met deze ansichtkaartenset steunt u het goede doel Gijsje Eigenwijsje. Van elke verkochte set gaat er €1,50 naar de stichting. 

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Koop de wandelgids 

Gijsje Eigenwijsje heeft zelfs  wandelroutes verwerkt in een mooie gids. 

Wandelgidsje met 9 wandelroutes (van 3.5 tot 35 km) rondom landgoed Gorp en Roovert, Nieuwkerk en de Belgische grens. Uitgezet met gebruikmaking van de wandelknooppunten.

Tijdens het afrekenen worden er enkele persoonsgegevens gevraagd, wij gaan hier uiteraard voorzichtig mee om.

Beste de wandelgids rechtsreeks via de website van Gijsje Eigenwijsje.