Dâgge maor veul leut het!

In Brabant is van alles te doen! Voor jongsten tot onze ouderen. Van grote pret- en dierenparken tot culturele kroegen waar muziek, kunst, eten en gezelligheid bij elkaar komt. Van streekboerderijen tot alpacaparken. Hieronder een verzameling van Keigave Activiteiten!  


Uitgelicht voor onze B&B gasten

BÜHNE BREDA www.buhne-breda.nl

Bühne is een ontwikkelmaatschappij, met een missie. Wij willen de wereld een stukje mooier maker door creatief talent een podium te geven. Zij kunnen zich ontwikkelen, terwijl het publiek de kans krijgt om te genieten van die vernieuwende makers – op muzikaal, artistiek en culinair gebied. Daarnaast bieden we kansen en werkplekken aan ondernemers en medewerkers (mét en zonder krasje) om de 

maatschappij eerlijker te laten draaien, zowel op sociaal als economisch vlak. Bedrijven, instellingen en gemeente worden supporter van deze community, zodat we samen impact maken. We zijn dus een creatieve broedplaats met podium & restaurant in het centrum van Breda - waar je kunt genieten van artistiek, muzikaal en culinair vertier. 


 

EROPUIT in 't Keigave Brabant

 

Boerderij de grens Keigaaf brabant keigaaf brabant rimpelaar 71

BOERDERIJ DE GRENS in Molenschot 1,2 KM

Bavelseweg 170 | 5124PZ Molenschot | www.boerderijdegrens.nl

Bij Boerderij de Grens tref je een gezin met ambitie. Samen komen wij tot de leukste ideeën om onze melkveehouderij uit te breiden tot een volwaardige ijsboerderij met zorgactiviteiten. Op de boerderij maken wij ambachtelijk ijs van onze eigen geproduceerde melk. Iedere week produceren wij opnieuw alle smaken ijs, hierdoor is het altijd van verse kwaliteit. Als je in onze ijssalon staat dan heb je de keuze uit 16 verschillende smaken. Natuurlijk zullen we regelmatig iets nieuws proberen en continu andere smaken bieden. In onze ijssalon kun je naast ambachtelijk ijs ook genieten van een lekkere kop koffie of thee. Tevens serveren wij ook cappuccino of latte macchiato die gemaakt worden van melk van onze eigen koeien.


Alpaca wilgenhart keigaaf brabant keigaaf brabant rimpelaar 71

WILGENHART in Molenschot 2,4 KM

Bavelseweg 128 | 5124PZ Molenschot | 0161434098 | www.wilgenhart.nl

Bij Wilgenhart is altijd wat te beleven. Van relaxen in de Bed en Breakfast tot knuffelen met de dieren en van vrolijke medewerkers op de zorgboerderij tot klanten in onze eigen streekwinkel. Wilgenhart wordt omgeven door weilanden met koeien. En onze eigen dierenweide, camping en moestuin! Het is hier heerlijk vertoeven. Tot snel!


Bavel Weelz keigaaf brabant rimpelaar 71

BAVELWEELZ in Bavel 3 KM

Eikbergseweg 10 | 4854 NH Bavel |06 - 44388269 | www.bavelwheelz.nl 

De nieuwe outdoor beleving!

Ontdek nu de prachtige omgeving van Breda op onze nieuwe e-choppers! De e-choppers hebben een stoere look, zijn fluisterstil en rijden erg comfortabel! Ideaal om met een familie-, vrienden-, teamuitje of vrijgezellenfeest er mee op uit te gaan. We hebben alvast de mooiste routes voor je uitgestippeld, maar uiteraard ben je vrij om je eigen route te rijden! Je maakt helemaal de blits mee met deze e-choppers! Go,relax & Enjoy!


kids wonderland keigaaf brabant rimpelaar 71

KIDS WONDERLAND in Molenschot 5,8 KM

Heideweg 5 | 5124 NG Molenschot | +31 (0)161 412253 | info@kidswonderland.nl

Bron: Kids Wonderland

Laat je meevoeren in onze wonderlijke avonturenwereld. Joe Cook en Carabouille leiden je rond in hun wereld waar je van alles kunt beleven. Maak een ritje in je eigen onderzeeër in de Bubbelbaan of ga lekker hoog en droog in de Wensboom.

Als je honger of dorst krijgt dan kun je gezellig naar het Piratenplein gaan voor iets lekkers. En er zijn nog zo veel meer leuke dingen te doen in Kids Wonderland. Kom en beleef het mee!


kinepolis breda keigaaf brabant rimpelaar 71

KINEPOLIS in Breda 6,8 KM

Bavelseparklaan 4 | 4817ZX Breda | https://kinepolis.nl/bioscopen/kinepolis-breda/info

Kinepolis Breda is gevestigd in het op het Breepark en heeft 10 zalen en 1.711 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan gratis rondom de bioscoop en de bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop. Kinepolis Breda is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van Cosy Seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten.


Vier hoog Breda Keigaaf Brabant Rimpelaar 71

VIER HOOG in Breda 7,4 KM

Bavelseparklaan 12 | 4817ZX Breda | 076 76 33 888 | info@vierhoogbreda.nl

Met de activiteiten bowling, lasergame en escaperooms in een uitnodigende, trendy locatie, waar plaats is voor een gezellige borrel en een goede maaltijd, biedt Vier Hoog Breda het complete pakket voor een ontspannen uitje.

www.vierhoogbreda.nl


Buhne breda keigaaf brabant rimpelaar 71

BÜHNE BREDA in Breda 10,6 KM

Sint Janstraat 11 | 4811 ZK Breda | 06 - 33 62 81 41 | www.buhne-breda.nl reserveren@buhne-breda.nl

Bühne is een ontwikkelmaatschappij, met een missie. Wij willen de wereld een stukje mooier maker door creatief talent een podium te geven. Zij kunnen zich ontwikkelen, terwijl het publiek de kans krijgt om te genieten van die vernieuwende makers – op muzikaal, artistiek en culinair gebied. Daarnaast bieden we kansen en werkplekken aan ondernemers en medewerkers (mét en zonder krasje) om de maatschappij eerlijker te laten draaien, zowel op sociaal als economisch vlak. Bedrijven, instellingen en gemeente worden supporter van deze community, zodat we samen impact maken. We zijn dus een creatieve broedplaats met podium & restaurant in het centrum van Breda - waar je kunt genieten van artistiek, muzikaal en culinair vertier.


food for soul retreats keigaaf brabant rimpelaar 71

Food For  Soul Retreats in Effen 12 KM

Rijsbergseweg 228 | 4838 EC Effen, Breda | www.foodforsoulretreats.com

Food For Soul Retreats is een allesomvattend healingprogramma opgezet door energietherapeute & chakra specialist Carla Oudenhuijsen en lichtwerker & certified yogateacher Sjaakie Giphart.

Dit gouden duo voelt elkaar feilloos aan kent een bijzondere energetische kracht in lichaamswerk en aanraking; Sjaakie heeft een gave om energie te laten stromen en Carla weet als geen ander blokkades in deze stroom te verwijderen. In de afgelopen jaren hebben zij zich ondergedompeld in het sjamanisme waarbij een diepe verbinding en liefde is ontstaan met en voor de elementen. Op hun magische landjes in zowel Rijsbergen als Noord-Frankrijk maken zij op een unieke wijze verbinding met moeder aarde.


Spa One keigaaf brabant rimpelaar 71

SPA ONE in Oosterhout 15,5 KM

Salesdreef 11 | 4904 SW Oosterhout | www.spaone.nl

Kom geheel tot rust en dompel je onder in onze heerlijke sauna’s, whirlpools en zwembaden. Toe aan een moment van rust? Reserveer een dag wellness en geniet van ons ruime aanbod. Geniet van een totaalbeleving die ongekend is voor sauna’s en wellnesscentra in Nederland. Spa One is een state of the art wellness-complex waar je – uiteraard met alle respect voor de traditionele saunagang – in een uiterst aangename sfeer, volledig tot ontspanning komt. Combineer je weldadige sauna-ervaring met de culinaire kunsten van onze keukenbrigade. In een ontspannen sfeer geniet je in ons restaurant van de meest uiteenlopende en altijd smakelijke gerechten.


beeksebergen keigaaf brabant rimpelaar 71

BEEKSE BERGEN in Hilvarenbeek 18,8 KM

Beekse Bergen 1 | 5081 NJ Hilvarenbeek | www.beeksebergen.nl

Bron: Beekse Bergen

Op safari in Safaripark Beekse Bergen 

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. Wist je dat je het hele jaar door op safari kan gaan? Bekijk de openingstijden.

 


Art of tea keigaaf brabant rimpelaar 71

ART OF TEA in Tilburg 19,5 KM

Nieuwelandstraat 47-01 | 5038 SM  Tilburg

Thee is gezelligheid, thee is rust, thee is een goed gesprek, thee is thuis komen. En zo kan ik nog wel even doorgaan over wat thee voor mij betekent.Mijn naam is Brigitte van Schooten en ik ben een rasechte theedrinker. Sterker nog: ik lust niets anders. De basis voor mijn passie voor thee is al jong gelegd. Nu Organiseer ik als gecertificeerd THeesommelier (ITCacademy) De RoyalTea is, net als een High Tea, een proeverij van allerlei lekkers. Alleen draait het bij een High Tea vooral om de hartige en zoete lekkernijen, terwijl het bij een RoyalTea juist gaat om de combinatie tussen thee en hapjes die elkaar qua smaak en beleving versterken. 1 + 1 = 3 dus.

www.artoftea.nl


aardbeienterras keigaaf brabant rimpelaar 71

HET AARDBEIENTERRAS in Rijsbergen 22,7 KM

Pannenhoefsebaan 31 | 4891 ZA Rijsbergen | 06 - 50577635

Het Aardbeienterras is een aardbeienkwekerij 2.0 met allerlei leuke activiteiten rondom het gezonde Zomerkoninkje, van speurtocht tot speeltuin en van zelf plukken tot ‘High Strawberry’. Op ons terras kun je genieten van allerlei heerlijke hapjes en drankjes en voor een mooie wandeling stap je zo het naastgelegen prachtige natuurgebied ‘De Pannenhoef’ binnen. Familie – en kinderfeestjes, groeps – en klassenuitjes. Een mooi en zeer origineel dagje uit waar je ook nog eens wat van opsteekt! Kijk voor alle informatie op onze website!

www.hetaardbeienterras.nl


Uit in zuid keigaaf brabant rimpelaar 71

UIT IN ZUID in Raamsdonksveer 22,8 KM

Lunet 2 | 4941 GG  Raamsdonksveer | 0162-727042

Welkom bij Uit in Zuid! Evenementen waarbij originaliteit, teambuilding en vooral Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staan. Organiseer je een bedrijfsevenement, familieweekend, vriendenuitje of misschien wel een vrijgezellenfeest? Ben jij op zoek naar een gezellig en origineel uitje met o.a. TukTuks, sloepen, tandems, escaperooms of scooters? Inclusief de perfecte locatie voor jouw evenement? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

www.uitinzuid.nl


Van gogh Keigaaf Brabant rimpelaar 71

VINCENT VAN GOGH HUIS in Zundert 24,1 KM

Markt 26-27 | 4881 CN Zundert 

Bron: Van Gogh Brabant

Op 30 maart 1853 werd Vincent van Gogh geboren in Zundert. Op de plaats van het Vincent van GoghHuis stond de oude pastorie van de Nederlands Hervormde Gemeente. Hier woonde Vincent tot zijn zestiende jaar. Ontdek de oorsprong van Vincents persoonlijkheid en kunstenaarschap en dat van zijn vakbroeders, van toen en nu. Op deze plek is één van zijn dromen gerealiseerd: een plek voor de kunst van de toekomst.

Kijk voor meer keigave Van Gogh Activiteiten in Zundert op Van Gogh Brabant


Le Pecheur Keigaaf brabant rimpelaar 71

LE PECHEUR VAARTTOCHTEN in Biesbosch 24,3 KM

Leonie van Oudyckstraat 34 | 4906 JC Oosterhout | 06 – 21 21 29 41 | www.lepecheur.nl 

Ontdek tussen april en oktober de verborgen schatten van de Biesbosch met  Le Pecheur Vaartochten. Dit weelderige natuurgebied, met een uitgestrektheid van 9.700 hectare, onthult zijn ware schoonheid wanneer u het vanaf het water verkent. Dompel uzelf onder in een wereld waar diverse planten en dieren zoals vossen, reeën, zee- en visarenden, en natuurlijk de bekendste bewoner, de bever, uw reisgezellen zijn. Uw avontuur begint in de mooie Jachthaven Biesbosch te Drimmelen, waar Le Pecheur, ons klassieke motorjacht, op u wacht. Wilt u deze unieke ervaring zelf meemaken? Neem contact met ons op voor het reserveren van uw persoonlijke tocht met Le Pecheur Vaartochten.


efteling keigaaf brabant rimpelaar 71

EFTELING in Kaatsheuvel 28,5 KM

Europalaan 1 | 5171 KW Kaatsheuvel | www.efteling.com

Bron: Efteling

Wereld vol wonderen

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

 


E Chopper Kaatsheuvel Keigaaf Brabant Rimpelaar 71

E-CHOPPER KAATSHEUVEL in Kaatsheuvel 30,2 KM

Peperstraat 14b | 5171 EC Kaatsheuvel | 0416 - 235 410

E-Chopper Fun: elektrisch cruisen door het Brabantse landschap met de E-chopper. Rijden met een elektrische chopper is superleuk! Het is stil, emissieloos en je mag zonder helm op rijden. Dus heerlijk de wind door je haren en lekker ontspannen cruisen. Online boeken of opstappen bij één van onze partner? Dan kan! Je kunt op diverse opstappunten in Noord Brabant E-Chopper rijden! Online reserveren kan op de website of je kunt boeken aan de receptie bij onze partners.

www.e-chopperfun.nl


Verhuur avontuur keigaaf brabant rimpelaar 71

VERHUURAVONTUUR in Haaren 31,5 KM

Gildepad 12A | 5076 AN Haaren | 06 - 21359828 31,5 KM

Op zoek naar een familieuitje, personeelsuitje, een date of een ander uitje? Huur een van onze Vespa’s! Vanuit gemeente Oisterwijk bent u binnen no-time zelf op Avontuur. Bent u niet zo bekend in de buurt? Wij hebben twee uitgestippelde routes voor u klaarstaan. U krijgt een navigatie mee op Avontuur waar de route in staat, zodat u nooit kan verdwalen. De routes gaan over de Kampina of de Loonse en Drunense Duinen. Bang voor slecht weer? Geen zorgen, met onze Goed-Weer-Garantie bent u altijd verzekerd dat de zon schijnt op uw Avontuur!

www.verhuuravontuur.nl

 


e verhuur versluis keigaaf brabant rimpelaar 71

E-VERHUUR VERSLUIS in Sleeuwijk 37,1 KM

Kerkeinde 34 | 4254 LD Sleeuwijk | 06-19624892

Het leukste dagje uit in Brabant !

E-verhuur Versluis is hét adres voor elektrische voertuigen. Wil je eens wat anders dan een wandeling of fietstocht? Huur een stoere milieuvriendelijke elektrische chopper en verken geruisloos verschillende routes die wij aanbevelen, of ga zelf op pad en kom op plekken waar je met de auto anders niet komt. 

www.e-verhuurbrabant.nl

 


e chopper keigaaf brabant rimpelaar 71

E-CHOPPER VERHUUR BIESBOSCH in Werkendam 38,3 KM

Steurgat 34 | 4251 NG  Werkendam | 06 - 23911199

Wilt u op een leuke geruisloze manier de Biesbosch ontdekken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom bij ons een heerlijk dagje touren met familie of vrienden. Ook organiseren wij bedrijfsuitjes met de E-chopper. De wind die door uw haren raast, de zon op uw snoet en het geluid van fluitende vogeltjes. Ja, u leest het goed! Fluitende vogeltjes. De E-chopper is namelijk geruisloos en ook nog eens heel milieuvriendelijk! 

www.e-chopperverhuurbiesbosch.nl


Kato keigaaf brabant rimpelaar 71

BIJ KATO BOERDERIJBELEVING in Sint-Oederonde 55,2 KM

Houtsestraat 26 | 5492 TM  Sint Oedenrode | 06 – 46050052 | www.BijKato.nl

BIJ KATO IS HET START EN EINDPUNT VAN ONZE BOERDERIJ TOUR

Wij ontvangen je met koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens houden we een presentatie, om je alvast een beetje wegwijs te maken in de kringloop van Ons Berkhout Varken. Tijdens de tour laten we zien, hoe we met maatschappelijke ontwikkelingen, zoals o.a. dierenwelzijn en CO2, omgaan. We gaan wandelend, fietsend, en/of met huifkar naar de verschillende locaties. Wij bieden de mogelijkheid om de tour af te sluiten met een lekkere en vertrouwde lunch, BBQ of buffet, verzorgd door Puur Brabant. 


Hoeve Strobol Keigaaf Brabant Rimpelaar 71

MUSEUM HOEVE STROBOL in Sint Oedenrode 59,4 KM

Strobolse Heidesteeg 10a | 5491 RT Sint Oedenrode | 06-53817669 | www.hoevestrobol.nl

Stichting Hoeve Strobol is een ambachtelijk museum met een groot arsenaal aan oude ambachten – gereedschappen – auto’s – motoren – happen – huishoudelijk – ingerichte winkels – drukkerij – broodbakkerij enz enz onder gebracht in overdekte hallen van samen ruim 1600 m². De gehele tentoonstelling bestaat uit oude auto’s van 1912 – diverse motoren – vele ambachten – Wolf stoommachine uit 1935 – 300 pk Deutz motor uit 1930. Jaarlijks zijn er diverse evenementen zoals het oogstfeest op de eerste zondag van augustus – kerst show met draaiende stoommachine. Hoeve Strobol is een museum dat leeft en bijna alles herbergt vanaf grootmoederstijd tot bijna heden.


peel ballon keigaaf brabant rimpelaar 71

DE PEEL BALLONVAARTEN in Landhorst 89,9 KM

Kuulotterstaat 12 | 5445 AX  Landhorst | 06 - 19272802

Welkom bij De Peel Ballonvaarten!

De Peel Ballonvaarten maakt passagiersvaarten met passie voor een onvergetelijke ervaring! Wij varen traditioneel met kleine ballons voor de maximale beleving, zicht en betrokkenheid! Ons streven is om in uw eigen bekende omgeving te varen! Ballonvaren zoals ballonvaren bedoeld is!!

www.depeelballonvaarten.nl


Maasrider Keigaaf Brabant Rimeplaar 71

MAASRIDER in Maashees 111,2 KM

De Goeijstraat 7 | 5823 AH  Maashees | 06-38385327

Bij Maasrider kunt u E-scooters huren voor een gezellig dagje uit in de omgeving van Brabant en Noord-Limburg. We bieden u verschillende routes aan door mooie dorpjes, via verschillende bezienswaardigheden en de prachtige natuur van de Maasduinen en Maasheggen. Eigen routes maken is ook mogelijk. U kunt ongeveer 40-45 km rijden met de scooters.

www.maasrider.nl

 


Zooparc keigaaf brabant rimpelaar 71

ZOOPARC in Overloon 116,1 KM

Stevensbeekseweg 21 | 5825 JB  Overloon | 

Op avontuur tussen de dieren

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Ga jij mee op expeditie in ZooParc Overloon?

www.zooparc.nl


Noord Brabant Keigaaf Rimpelaar 71