Shop till you drop in 'T Keigave Brabant

Brabanders zijn ondernemend, creatief, innovatief en heel veel meer. Het aanbod van keigave winkels, delicatessenzaken, streekproducten, toffe brocanterien en zelfstandige designers en kunstenaars is dan ook groot. Neem hier gerust een kijkje om je te laten inspireren voor een leuke dag in Brabant! 


 

Shoppen in 't Keigave Brabant

 


zoe sieraden keigaaf brabant keigaaf brabant rimpelaar 71

ZOÉ SIERADEN online ( www.zoesieraden.nl)

ZS Sieraden is een hip en jong sieradenmerk. Zoé Peemen is als young designer actief in de interieur- en designwereld en heeft daarnaast haar eigen sieradenlijn ontwikkeld. Naast haar eigen ontwerpen kun je ook sieraden laten personaliseren. Op dit moment volgen we haar via haar Instagram. Je kunt je al wel abonneren op haar website www.zoesieraden.nl zodat je als eerste wordt geïnformeerd zodra de site in de lucht is en je ook daar je sieraden kunt bestellen. https://www.instagram.com/zoesieraden.zs/


Boerderij de grens Keigaaf brabant keigaaf brabant rimpelaar 71

BOERDERIJ DE GRENS in Molenschot 1,2 KM

Bavelseweg 170 | 5124PZ Molenschot | https://www.boerderijdegrens.nl/

Bij Boerderij de Grens tref je een gezin met ambitie. Samen komen wij tot de leukste ideeën om onze melkveehouderij uit te breiden tot een volwaardige ijsboerderij met zorgactiviteiten. Op de boerderij maken wij ambachtelijk ijs van onze eigen geproduceerde melk. Iedere week produceren wij opnieuw alle smaken ijs, hierdoor is het altijd van verse kwaliteit. Als je in onze ijssalon staat dan heb je de keuze uit 16 verschillende smaken. In onze ijssalon kun je naast ambachtelijk ijs ook genieten van een lekkere kop koffie of thee, cappuccino of latte macchiato die gemaakt worden van melk van onze eigen koeien.


Tuincentrum Princenbosch keigaaf brabant keigaaf brabant rimpelaar 71

TUINCENTRUM PRINCENBOSCH in Molenschot 1,7 KM

Bavelseweg 143 | 5124 PX Gilze | 0161 - 43 19 23 | www.tuincentrumprincenbosch.nl

Behalve de bijzondere ligging van Princenbosch, is ook het enorme grote assortiment uniek te noemen. Hier vindt u meer dan 4500 verschillende soorten vaste planten, bomen, heesters, rozen en bamboes, van bodembedekkende vaste planten tot metershoge bomen. Van de meeste bekende tot zeer bijzondere soorten. Daar ligt meteen ook de kracht van het tuincentrum: niet alleen de beginnende tuineigenaar, maar ook de echte tuinfanaat kan hier de complete beplanting voor de tuin vinden. Verder valt op, dat bij elke plant een volledige beschrijving staat. Daarnaast zijn de tuinornamenten, de woonaccessoires en tuinmeubelen een lust voor de liefhebber van mooie spullen in en rond het huis. 


gerard kaas keigaaf keigaaf brabant rimpelaar 71

GÉRARD KAAS & LEKKERNIJ 3,3 KM

Pastoor Doensstraat 2 B | 4854 CP Bavel | gvangasteren@gmail.com

Liever niet uiteten, maar wel lekkere hapjes ga dan langs bij onze vaste samenwerkingspartner Gérard in Bavel. Gérard, Kaas en Lekkernij is de kaaszaak voor iedereen die wil genieten van het leven. Dus ook voor jou! Naast prachtige kazen, verkoopt Gérard ook andere heerlijke lekkernijen zoals noten, olijf en vinegar, wijnen en port en zoetigheden. 

TIP voor onze B&B Gasten: Gérard verwelkomt onze gasten graag en als dank voor uw aankoop, heeft hij voor u een smaakvol presentje. 


HiWine keigaaf brabant keigaaf brabant rimpelaar 71

SLIJTERIJ HIWINE in Bavel 3,4 KM

Brigidastraat 6 | 4854 CT, BAVEL | 0161 43 21 17 | info@slijterijhiwine.nl 

Gevestigd in Bavel aan de Brigidastraat, midden in de befaamde “Vershoek” van Bavel tegenover de kerk. HIWINE biedt een groot assortiment wijnen uit alle delen van de wereld, speciaalbieren en een ruime keus aan sterke dranken. Laat u zich in onze winkel inspireren. Het juiste biertje of wijntje bij het juiste gerecht, een allemansvriend voor bij de borrel of een complexere wijn voor een exclusief diner; de keuze is aan u. Wij helpen u graag uw keuze te bepalen en dat doen wij met heel veel liefde, humor en plezier! Wij verkopen niet zomaar de eerste de beste wijnen. Ons assortiment bestaat uit kwaliteitswijnen met een verhaal. Voor een mooie witte wijn, rode wijn, of een rosé voor als het eerste lentezonnetje zich laat zien, kunt u bij ons terecht. Ook champagnes voor speciale gelegenheden en vele soorten versterkte wijnen voor een beetje inwendige warmte op een onstuimige herfstavond of als aperitief, vindt u bij ons.


SLAGERIJ VAN KUIJK  in Bavel 3,4 KM

Brigidastraat 8 | 4854CT Bavel | 0161 - 431 208 | info@slagerijvankuijk.nl

Al sinds 1932 is slagerij van Kuijk een begrip in Bavel. Bij ons koopt u uitsluitend eerste kwaliteit vlees van vee dat door de slager zelf wordt gemest. Ook zijn wij de vaste leverancier voor uw BBQ Vlees bij B&B Rimpelaar Nº71.


Atelier jongerius Keigaaf brabant rimpelaar 71

ATELIER JONGERIUS in Ulvenhout 6,8 KM
Strijbeekseweg 16 A | 4851 SL Ulvenhout | 076-2090990 | www.atelierjongerius.nl

Onze collectie stellen we met zorg samen. We vinden mooie kristallen en bijzondere objecten op onze speciale adressen. En natuurlijk altijd verse bloemen en planten. Ruik de geur van de bloemen, voel de structuur van de natuur, dwaal door onze winkel en laat je raken. Neem de tijd om alles te ervaren en kies een mooi cadeau voor een dierbare, voor jezelf of voor je huis. Als je wilt kijken we met je mee. Omdat iedere gelegenheid echt iets bijzonders verdient.


uffelen ulvenhout keigaaf brabant rimpelaar 71

VAN UFFELEN in Ulvenhout 7,5 KM

Dorpstraat 68 | 4851 CN Ulvenhout | 076-5654202 | www.vanuffelenmode.nl

Van Uffelen Ulvenhout is gevestigd aan de sfeervolle Dorpsstraat aan nummer 68. Het dorpse karakter maken deze winkelstraat een gezellige optie waarbij men niet alleen kan slagen voor een nieuwe outfit maar ook voor een lekker hapje eten of een gezellig drankje. Ideaal voor een gezellige middag, maar komt u alleen voor Van Uffelen, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. Parkeren kan eenvoudig en voordelig in een van de omliggende parkeergarages en de fiets kan gratis en bewaakt worden weggezet. Reden te meer dus om gezellig naar onze kledingwinkel in Ulvenhout te komen! Hier staan onze collega’s altijd voor u klaar met een goed advies en een lekker kopje koffie.


Ellen van door photography Breda Keigaaf Brabant Rimpelaar 71

ELLEN VAN DOORN PHOTOGRAPHY in Breda 8,9 KM

Breda | www.ellenvandoorn.nl

Samen met haar vader maakte Ellen op 4-jarige leeftijd al haar eerste scherpe en heldere foto. Vanaf dat moment was ze helemaal gefascineerd door het vastleggen van momenten en het maken van herinneringen. Op 8-jarige leeftijd kreeg ze haar eerste camera voor haar verjaardag en gaf ze al haar zakgeld uit aan films en ontwikkeling. Die opwinding is nooit verdwenen. Een passie werd een beroep. Tegenwoordig heeft Ellen haar eigen fotostudio in hartje Breda waar zij haar unieke stijl ontwikkelt en aanscherpt. Haar werk is gedurfd, rebels en sexy. Elk stuk is uniek – geen twee zijn ooit hetzelfde. Eén van haar werken hangt in de units van B&B Rimpelaar Nº71. Daar zijn we natuurlijk mega trots op!  


zonhoeve edelhert keigaaf brabant  rimpelaar 71

EDELHERTENBOERDERIJ DE ZONHOEVE in Tilburg 10,4 KM

Keizersakker 7 | 5032PM Tilburg | 06 - 12548144 | www.dezonhoeve.nl

Natuurlijk hertenvlees van eigen boerderij. Edelherten zijn wilde natuurdieren en dat blijven ze ook. Onze verzorging benadert zoveel mogelijk het natuurlijk leefpatroon van onze herten. Ons doel is de herten op een dier- en milieuvriendelijke wijze houden, waarbij de dieren en respect voor de natuur centraal staan. Al hun voedsel verbouwen wij zelf. Het vlees verkopen wij thuis in onze boerderijwinkel. Het is een betaalbaar kwaliteitsproduct: natuurlijk vlees dat vrij is van onnatuurlijke stoffen.


boer peeters keigaaf brabant rimpelaar 71

BOER PEETERS in Rijen 10,8 KM

Zwarte Dijk 41A | 5121 ZA  Rijen | 0161 - 223166 | www.boerpeeters.nl

Elke zomer kunt u van april t/m december bij ons terecht voor heerlijke verse aardbeien. Daarnaast verkopen wij vanaf april onze zelfgeteelde asperges. Wij verkopen verschillende soorten witte asperges, die u bij ons zowel geschild als ongeschild kunt kopen. De aardbeien en asperges verkopen wij onder het motto “rechtstreeks van het land naar de klant”. Hierdoor kunt u bij ons verse en kwalitatief goede producten kopen. Naast de verkoop van onze aardbeien en asperges, kunt u in onze winkel ook terecht voor aardappelen, groenten, fruit, scharreleieren en zuivel. Wij verkopen ook geitenkaas, noten, sappen en salades. Allemaal met zorg bereid, recht van het land van boeren uit de buurt. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken en proef het verschil.


veelon melktap keigaaf brabant rimpelaar 71

VEELON MELKTAP in Rijen 10,8 KM

Bredestraat 67 | 5121 PE  Rijen | 06 - 14303918

Veelon Melktap ligt in het buitengebied van Rijen en op steenworp afstand van de Reeshof. Wij hebben een melkveebedrijf en in onze melktap kunt u zelf verse “rauwe” koeienmelk tappen. U kunt bij ons ook glazen literflessen kopen, maar u mag ook zelf flessen meebrengen om daarin de melk te tappen. Altijd vers en erg lekker. Ook voor het maken van bijvoorbeeld yoghurt, custardpap, rijstepap en chocolademelk.


Vlekkendingen

VLEKKENDINGEN in Alphen 10,8 KM

Polanenstraat 4 | 5131 CJ Alphen | 06-14742391 | www.vlekkendingen.nl

Originele tekeningen, gemaakt met vlekken als basis. Ook zijn er boekjes, een verjaardagskalender, ansichtkaarten, kerstballen, servies en meer…


TANTE BETJE in OOSTERHOUT 15,3 KM

Heuveleind 11 | 4901 LL Oosterhout | 06 - 17836865 | www.tantebetje-oosterhout.com

Toen was geluk heel gewoon! Heb jij ook geleerd om geluk uit kleine dingen te halen? Bij Tante Betje vind je naast de leuke gekleurde retro kleding van King Louie, 4FF (ook voor heren), Blutgeschwister en
Very Cherry, de retroschoenen van Nemonic, Rice servies ook hele toffe kaarten en boeken. No nonsens en een vette knipoog naar vroeger, maar vooral veel fun, verrassend, kleurrijk en duurzaam.


Keileuq keigaaf brabant rimpelaar 71

KEILEUQ in Tilburg 15,6 KM

Dinxperlolaan 18 | 5043 GW  Tilburg | 06 - 48033584www.vlekkendingen.nl

Ik maak gave, originele, mooie, lekkere cupcake boeketten in verschillende formaten en prijzen. “Ze zijn bijna te mooi om op te eten” hoor ik regelmatig. Kijk op mijn fb pagina KEILEUQ voor heel veel voorbeelden.


Goolse planken

GÔOLSE PLANKEN 17,6 KM

De Dieze 51c | 5052 TN Goirle | 06 - 38287664 | www.Goolseplanken.nl

Wat is er nou leuker en lekkerder dan een gezond (of ongezond) hapje bij je drankje? Dat kan met onze mooie borrelplanken. Maar wat het écht uniek maakt, is dat wij deze kunnen personaliseren door middel van lasergravure. Ehh.. door middel van wát? Lasergravure! Wij kunnen ieder gewenst plaatje, logo, tekst of een combinatie daarvan in de plank branden door middel van ons laserapparaat. Dit gaat er nooit meer af, het is letterlijk gebrand in het hout. Als u daarbij ook nog zorgvuldig met de plank omgaat (niet in de vaatwasser, af en toe inwrijven met olie) heeft u jarenlang plezier van uw persoonlijke plank. Proost!


vaartse hoeve keigaaf brabant rimpelaar 71

VAARTSE HOEVE in Dongen 20,1 KM

Vaartweg 131 | 5106 NC Dongen | 06 - 12631364 | www.boerpeeters.nl

Elke zomer kunt u t/m december bij ons terecht voor heerlijke verse aardbeien. Daarnaast verkopen wij vanaf april onze zelfgeteelde asperges die u bij ons zowel geschild als ongeschild kunt kopen. De aardbeien en asperges verkopen wij onder het motto “rechtstreeks van het land naar de klant”. Hierdoor kunt u bij ons verse en kwalitatief goede producten kopen. Ook kunt u in onze winkel terecht voor aardappelen, groenten, fruit, scharreleieren en zuivel. Wij verkopen ook geitenkaas, noten, sappen en salades. Allemaal met zorg bereid, recht van het land van boeren uit de buurt. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken en proef het verschil.


kopjes en zo keigaaf brabant rimpelaar 71

KOPJES & ZO 20,4 KM

Wagenstraat 4 | 4845 CV Wagenberg | 06 - 11310274 | www.kopjesenzo.nl

Door onze unieke kopjes en mokken start je rustig op in de vroege ochtend, geniet je van een high-tea met je vriendinnen of verwen je jezelf met een relaxte avond. Met het servies van Kopjes & Zo geniet je van een ultiem koffie- of theemoment. Ons servies brengt een gehele beleving op tafel en neemt je mee in een romantische, luxe en warme sfeer.


Natuurlijk Henriette keigaaf Brabant rimpelaar 71

NATUURLIJK HENRIETTE in Dongen 20,6 KM

Klein Dongenseweg 81 | 5106 AB  Dongen | 06 - 11885273 | www.natuurlijkhenriette.nl 

U bent van harte welkom in onze biologische vers winkel! In het seizoen verkopen we onze eigen biologisch geteelde tomaten, komkommers en paprika’s. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan diVERSE biologische producten zoals groenten en fruit, brood, vlees, zuivel en kruidenierswaren. Maar ook kunt u bij ons terecht voor huisgemaakte salades, maaltijden, soepen en gesneden groenten. Kortom hét adres voor al uw dagelijkse biologische boodschappen! Hopelijk mogen wij u snel begroeten bij ons in de winkel!


Old Trsesures Tilburg Keigaaf brabant n71

THE OLD TRESURES in Tilburg 21,4 KM

Sint Bernadettestraat 4 en 4a | 5017 AC Tilburg | 06 - 41976908

The Old Treasures is een loods van bijna 400m2 in Tilburg. Vlakbij de Aabe fabriek vind u deze loods in de Sint Bernadettestraat!! Waar we stoer brocante, vintage en industrieel verkopen uit oa Nederland, Frankrijk, België en meer….. Wekelijks verse aanvoer… omdat we vaak op inkoop gaan. Je bent van harte welkom elke zaterdag van 11.00u t/m 17.00u en doordeweeks kan je de loods bezoeken op afspraak!! Wij schenken tijdens uw bezoek verse koffie en/of thee !! Graag tot ziens


Tweedehands shop Keigaaf brabant n71

TWEEDEHANDSSHOP ZO-IK in Geertruidenberg 23,2 KM

Koestraat 41a | 4931 CP Geertuidenberg | 06 - 12692829

Het enthousaste team van Zo-iK zorgt elke dag dat de tweedehandswinkel er gevuld en gestyled bij staat. Alles in deze winkel krijgt een tweede kans, kleding, serviesgoed, (woon)accessoires, schoenen tot sieraden. Kom eens binnen en laat je verrassen.
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.


erpelhofske keigaaf brabant rimpelaar 71

ONS ERPELHOFSKE in Waspik 24,1 KM

Vrouwkensvaartsestraat 45 | 5165 NN Waspik | www.facebook.com/onserpelhokske/

Hier moet je toch écht eens binnen komen kijken! In het “hokske” staat gewoon een super gave automaat met daarin de volgende zelfgeteelde producten van Waspikse kleibodem. Naast onze eigen “èrpels” verkopen we ook producten van collega boeren. Al deze producten hebben we gedurende het seizoen. Betaling kan contactloos, met muntgeld of biljetten tot € 20,-.


vieille france Keigaaf brabant n71

VIEILLE FRANCE in Biest-Houtakker 24,9 KM

Akkerstraat 1b | 5084 HL Biest-Houtakker | 06 - 53127475 | www.vieillefrance.nl

In een Brabantse schuur omgebouwd tot Frans dorp, kun je volop snuffelen tussen alle brocante, industriële en vintage spullen. In de winkel is ook een gezellige koffie hoek met open haard. Je kunt iedere vrijdag en zaterdag langskomen tussen 10 en 17 uur. Iedere 3de zondag van de week is het koopzondag bij ons. We zijn dan geopend vanaf 11 uur. Rondom de feestdagen zijn we ook extra geopend. Deze data vind je op onze website. 


Brigitte keigaaf brabant rimpelaar 71

BINNEN BIJ BRIGITTE in Berkel-Enschot 24,9 KM

Klaproosstraat 4 | 5056 SM  Berkel-Enschot | 06 - 46048440 | www.binnenbijbrigitte.nl

Interieurstylist en decoshop met nieuwe leuke decospulletjes. Via facebookpagina bieden we decoratie aan die door Brigitte nieuw leven is ingeblazen.


langstraat keigaaf brabant rimpelaar 71

DE LANGSTRAATSHOP in  24,9 KM

Hof van Polanen 10 | 5165 EE  Waspik | 06 - 51505861 | www.delangstraatshop.nl

In onze studio aan huis maken wij sticker producten en hout producten. Cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Tapasplankjes, muurdecoraties, tekstbordjes, thema stickers, skylines, muurcirkels, emmerstickers. Kortom, heel veel leuks voor in huis of tuin. Handgemaakt, dus uniek.


vivo Keigaaf Brabant rimpelaar 71

VIVO LEKKERNIJEN Sprang-Capelle 26,3 KM

Raadhuisstraat 45a | 5161 BD Sprang-Capelle | 06 - 53326768 | www.vivo-lekkernijen.nl

In een Brabantse schuur omgebouwd tot Frans dorp, kun je volop snuffelen tussen alle brocante, industriële en vintage spullen. In de winkel is ook een gezellige koffie hoek met open haard. Je kunt iedere vrijdag en zaterdag langskomen tussen 10 en 17 uur. Iedere 3de zondag van de week is het koopzondag bij ons. We zijn dan geopend vanaf 11 uur. Rondom de feestdagen zijn we ook extra geopend. Deze data vind je op onze website. 


yvonne brocante keigaaf brabant n71

YVONNE'S BROCANTE in Kaatsheuvel 30,1 KM

Marktstraat 15 | 5171 GM  Kaatsheuvel | 06 - 21987920 | www.yvonnesbrocante.nl

Yvonne’s Brocante is een winkel met spulletjes uit Grootmoederstijd. Antiek, vintage, nostalgie, brocante, design. Altijd staat de Brabantse gastvrijheid bovenaan, iedereen krijgt gratis een kopje koffie of thee!


hebbedingske keigaaf brabant rimpelaar 71

HEBBEDINGSKE in Oirschot 34,6 KM

Broekstraat 16 | 5688 JX Oirschot | 06 - 12489483 | www.hebbedingske.nl 

Bij het Hebbedingske vind je allerlei brocante. Maar ook leuke, stoere woonaccessoires. Kortom je kunt bij ons terecht om je huis een heerlijk sfeertje te geven met de leuke hebbedingskes die wij verkopen. Van brocante tot stoere potterie. Wij zijn open op: woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.


trading 131 Keigaaf brabant n71

TRADING 131 in Sprang Capelle 35 KM

Kerkstraat 20 | 5161 ED  Sprang Capelle | 06 - 53495634 | www.trading131.nl

Gespecialiseerd in unieke collector items, in diverse stijlen zoals industrieel, vintage, verzamelobjecten van diverse originele merken uit Europa en Amerika. Open: eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 tot 16.00 u en op telefonische afspraak.


Vintagen keigaaf brabant rimpelaar 71

VINTAGE BRABANT in Oudenbosch 35,5 KM

Havendijk 10a | 4731 KX Oudenbosch | 0165 - 201069 | www.vintagebrabant.nl

In een grote loods aan de haven van Oudenbosch is een waanzinnige vintage hotspot gecreëerd. Met de meubels en accessoires van vroeger waan je je in een andere wereld. Kom gezamenlijk shoppen met de familie en vindt de leukste vintage meubels en accessoires. Wat voor oma geschiedenis is, is voor haar kleindochter een must have voor haar interieur. Onze collectie bestaat onder andere uit vintage kasten, tafels, stoelen, lampen, vloerkleden en natuurlijk heel veel woonaccessoires uit de jaren 50,60 en 70. Struinen zoals je nog nooit eerder hebt gedaan!


queens brocante keigaaf brabant rimpelaar 71

QUEENS BROCANTE in Oudenbosch 35,5 KM

Havendijk 10-a | 4702 BJ  Oudenbosch | 06 - 29430285 | www.queensbrocanteboutique.nl

Brocante en Vintage items, webshop & shop-in-shop bij Vintage Brabant Oudenbosch. Je vind me ook op diverse brocante markten & bedrijvenborrels / evenementen. Het liefst koop ik “nieuwe” items in la Douce France


zuzz keigaaf brabant rimpelaar 71

ZUZZ ENZO WONEN i Oirschot 37,5 KM

Rijkesluisstraat 29 | 5688 EC  Oirschot | 0499 - 323 707 | www.zuzzenzowonen.nl

Een sfeervolle winkel in het centrum van Oirschot waar (Kinder)kleding, Wonen en Cadeaus zijn samengebracht. Een verrassend totaalconcept, een tikje anders dan anders en dat is juist onze kracht! Kom gezellig eens langs in onze winkel aan de Rijkesluisstraat 29 Oirschot of neem een kijkje de webshop.


Twice as nice keigaaf brabant n71

TWICE AS NICE in Hapert 47,5 KM

Kerkstraat 22 | 5527 EG  Hapert | 0497 - 337747 | www.twiceandnice.nl

Twice as nice is een gezellige winkel vol leuke kadoartikelen en woonaccessoires. Ook hebben wij een assortiment unieke ” Veldhoven en Brabant” producten. Twice as nice is 2 keer zo leuk. Leuke spullen en leuke prijzen!


brokaatje keigaaf brabant n71

BROKAATJE in Eindhoven 49,3 KM

Torenallee 60-02 | 5617 BD  Eindhoven | www.brokaatjebrocante.nl

Mijn winkeltje heet Brokaatje, ik verkoop brocante spulletjes en vintage kleding. Mijn winkeltje zit in de Urban Shopper, dat is een kleinschalig overdekt winkelcentrum met ongeveer 20 kleinere verschillende ondernemers in een oude Philipsfabriek. Een stukje verderop in de straat staat Vershal ‘t Veem; dat zijn veelal ook kleinere ondernemers die verse producten verkopen zoals kruiden, bloemen, chocolade, enzovoorts. Op ongeveer 15/20 minuten lopen ligt het terrein van Piet Hein Eek; een ontwerper die veel met sloophout werkt, je kan in de fabriek kijken en er is een winkel en een restaurantje bij


Bij Kato keigaaf brabant rimpelaar 71

BIJ KATO in Sint-Oedenrode 50,5 KM

Houtsestraat 26 | 5492 TM Sint-Oedenrode | 06 - 46050052 | www.bijkato.nl

Bij Kato boerderijbeleving valt van alles te beleven en vertellen we je alles over onze varkens, maar hebben we ook kei gave cadeau artikelen! Kijk eens op onze website. Ook kun je er terecht voor een gezellige outdoor BBQ of GPS tochten. 


Liefs lientje keigaaf brabant rimpelaar 71

LIEFS LIENTJE in Sint-Oedenrode 54,1 KM

Hongerstraat 1a | 5492 VE  Sint Oedenrode | 06 - 50482600 | www.liefsleentje.nl

Grenzend aan wandel en fietsroutes. Een echte landelijke winkel in landelijke woonaccessoires en meubels. Tevens ook leuke cadeautjes te koop voor iedere gelegenheid. Op vrijdag geopend van 12.00u – 17.00u. Webwinkel altijd open. Voor extra openingstijden of bijzonderheden verwijzen wij u naar facebook of instagram. Wij zien u graag in onze winkel of webwinkel


stock0492 keigaaf brabant n71

STOCK0492 in Stiphout 63,3 KM

Dorpsstraat 63 | 5708 GD  Stiphout/Helmond | 06 - 36311691 | www.stock0492.nl

Stock0492 is een shop in shop. Een mooie vintagewinkel van 525 m2 aan woonaccessoires en meubels. Vintage, brocante en restyle.. Gelegen in het leuke dorp Stiphout waar je ook weer heerlijk kunt wandelen.