Regio

Bed & Breakfast Rimpelaar N°71 ligt tussen de Brabantse steden Breda en Tilburg in het kleine dorp Molenschot met slechts 1400 inwoners. De Belgische grens is binnen 10 minuten te bereiken. Een dagje Antwerpen ligt dus binnen handbereik. Kenmerkend voor het gebied is de aandacht voor natuur en kleinschalig toerisme. In de nabije omgeving ligt het natuurgebied de Boswachterij en het uitgestrekte bosgebied van Dorst. Ook voor de actieve bezoeker is er van alles te doen. De Efteling en Beeksebergen liggen op een steenworp afstand. In de omgeving zijn jaarlijks allerlei bijzondere evenementen te bezoeken zoals het bekende JAZZ festival. De cultuurliefhebber kan hier ook ruimschoots het hart ophalen.

 

 

Zorgen en ontzorgen zit ons van nature in het bloed. Klaarstaan voor een ander! Het idee ontstond om op ons eigen "erf" een Bed and Breakfast te bouwen. En zie, B&B Rimpelaar N°71 is een feit. Voor ons een droom die werkelijkheid wordt. Twee prachtige units, met luxe faciliteiten, zijn herrezen in onze achtertuin waar u ook een 5x10 zwembad vindt om in de zomermaanden van te genieten. Een sauna voor in de wintermaanden maakt uw verblijf compleet. 

 

Patrick van Wel & Mireille Jansen

Lekker slapen

Uw slaapgenot is ons veel waard. Daarom hebben we geïnvesteerd in de beste matrassen. Deze zijn 30 centimeter hoog met een toplaag van pure schapenvacht. Behaaglijk warm in de winter en koel in de zomer. Laat het u welgevallen.... 

Ontbijt, vanzelfsprekendheid

Omdat wij nooit uitgaan van 'gewoon', kunt u ook rekenen op een ontbijt waar u graag eens voor terugkomt. In het reguliere aanbod zit ons standaard ontbijt inbegrepen. Bent u een stevigere ontbijter, een zoetekauw of heeft u juist meer behoefte aan balans, kies dan één van onze andere ontbijtopties. 

... Net even anders

Naast onze basiszaken hebben wij extra aandacht besteed aan dat kleine beetje meer. Heerlijke doucheproducten van Rituals onder een massagedouche, een krachtig bakje koffie van Illy in uw pantry en een Smart TV met Formule 1 & Netflix in uw loungehoek. Natuurlijk, als must anno 2021, supersnel glasvezel WiFi.

Lekker eten

Brabant zou Brabant niet zijn als er niet aan de innerlijke mens is gedacht. Op loop- en fietsafstand kunt u in de directe omgeving terecht voor een heerlijk maal bij de lokale restaurants. Van grandcafé lekkernijen tot pure gastronomie. Ook brengen deze restaurants het eten op lokatie. U als gast mag hier ook gebruik van maken.