Bent u al een keer bij ons geweest en wilt u anderen laten weten hoe uw ervaring was?

Voelt u zich vrij om het hier achter te laten! 


Reactie plaatsen

Reacties

KuCaJoJo (Groningen)
11 dagen geleden

Wat een geweldige accommodatie. Wij zijn hier geweest met onze zoon van 10jaar. Echt we hebben genoten van het begin tot het einde 6 dagen zijn wij volledig in de watten gelegd. Alles klopte.

Mi Jansen
10 dagen geleden

Dank!! Dank!! Het was een feest jullie hier te hebben.

Mariska Tegelenbosch
17 dagen geleden

Wat een verrassing was dat! We bleken jullie allereerste 'echte' gasten te zijn, nadat jullie een poosje hadden proefgedraaid. Onthaald met taart en een heerlijk speciaal ontbijt de volgende ochtend. Dank voor het gastvrije onthaal; we hebben ervan genoten! En alle vertrouwen dat toekomstige huurders hier ook een fijne tijd zullen hebben.

Mireille Jansen
17 dagen geleden

Dankjewel Mariska! Het was super om jullie hier als eerste échte gasten te mogen ontmoeten.

Angelique
19 dagen geleden

Heerlijke verwennerij! En die sauna!!! Lekker ontspannen! Een welkome aanvulling op de heerlijke bedden en fijne douche. De bereikbaarheid is top! Je fietst zo de natuur in en met de auto ben je binnen 10 minuten in het hartje van Breda en in 15 minuten in Tilburg. Zeer fijne plek om tot rust te komen.

Mireille Jansen
17 dagen geleden

Dankjewel Angelique, het was een feest met jou hier!

Peggy van Dongen
20 dagen geleden

Fantastische plek om tot rust te komen! Superfijne bedden, behaaglijke douche en een gezellige sfeer in het woonkamergedeelte. Het eigen terras is gezellig gelegen met uitzicht op het zwembad, siertuin, moestuin en jeu de boulesbaan! Een echte Brabantse aanrader!

Mireille Jansen
17 dagen geleden

Dankjewel Peggy voor alle complimenten!

Diantha
23 dagen geleden

We hebben een heerlijk weekend gehad dankzij de gastvrouw Mireille. De BenB is hartstikke nieuw en ziet er perfect uit. Er ontbrak ons aan niets. Het bed ligt ook heerlijk.
Het balans ontbijt is ook zeker een aanrader.

Mireille Jansen
17 dagen geleden

Dankjewel Diantha, nog een keer logeren mag en kan natuurlijk altijd. ;-) We hebben inmiddels ook het Smoothie Bowl Ontbijt. Ook een aanrader...