Breakfast

Onze gouden standaard

Ontbijten bij B&B Rimpelaar N°71 is elke keer weer een feest. Of u nu kiest uit ons standaard ontbijt, wat inbegrepen zit in uw prijs, of voor éen van onze andere ontbijtopties. Die keuze is aan u! Ongeacht uw keuze zult u genieten van het ontbijt. We gebruiken lokale en verse producten. Het brood wordt vers voor u gebakken en het fruit komt uit eigen tuin! 

Ons gratis aanbod voor u

Dit overheerlijke ontbijt is bij uw verblijf inbegrepen in de prijs.

U geniet van een heerlijk overnachting en 's ochtends verrassen wij u met:

  • verschillende soorten brood
  • hartig en zoet beleg waaronder onze huisgemaakte jam
  • een kakelvers eitje
  • een verse smoothie of jus d'orange
  • heerlijke yoghurt/ kwark 
  • vers fruit
  • elke dag een andere zoete verwennerij

 


Onze variaties

English Breakfast

Houdt u van een goede start en wilt u genieten van een uitgebreider ontbijt? Kies dan voor ons Engelse ontbijt. Een variatie aan warme en koude gerechten zoals een heerlijk vers (gebakken) ei, krokant gebakken spek, toast en pancakes, vruchten, een frisse salade met crispy beans en sappige tomaatjes en een versie smoothie toe. 

€ 14,00 p.p. 

High Tea Breakfast

Bent u zoetekauw en loopt het water u in de mond als u aan muffins, scones, marscapone and sandwiches denkt. Laat u dan vooral verrassen door ons ontbijt dat geïnspireerd is op de High Tea. Een combinatie van zoete en hartige lekkernijen worden gecombineerd met fruit en natuurlijk verschillende soorten thee. 

 

€ 14,00 p.p.

In Balans Breakfast

Heeft u behoefte aan een uitgebalanceerd ontbijt. Ook dan hebben wij een heerlijk ontbijt voor u. Verse avocado, ei, tonijn, zalm, powerfruit, granola en kwark maken dit overheerlijke gezonde ontbijt zeer voedzaam zodat u er een hele dag tegenaan kunt. 

 

€14,00 p.p.

Smoothie Bowl

Een smoothie Bowl is voor iedereen die liever geen brood eet tijdens het ontbijt. De bowl voor rijkelijk gevuld met een combinatie van yoghurt, fruit, eventueel havermout in smoothie vorm. De garnering is fruit, muesli of granola. 

 

 

 

€14,00 p.p.